24. mars 2011

The Ellen DeGeneres Show


I går var ej og 2 venninde på The Ellen DeGeneres Show! Ej prøvde å få tak i biletta forrige semester, og jobba fortsatt med saken då dei ringte meg frå showet og sa ej hadde standby-tickets. Noke som betydde at vi ikkje var sikra i publikum, men fekk i "verste fall" sitte i riff raff romet, noke som også hadde våre heilt ok, vi hadde tross alt våre inside!

Vi for kl.8 og var framme med Warner Bros, Burbank i 9tida. Vi sjekka inn og fekk beskjed om å møte opp igjen kl.1:30PM, so vi vandra og venta og venta. Ho eine ej for med hadde en bror so jobba der, so hadde sagt at vi måtte berre kontakte han visst vi ville. Han hadde ikkje ringt ho tilbake, men i 11tida fekk vi beskjed om at vi var sikra publikumplass! Heldige!

Etter monge tima med venting, der vi vart underholdt med dagens show på tv og song, vart vi endelig geleida over gata til WarnerBros. Først gjekk vi gjøna security, venta i en hall full med bilde av Ellen og gjestane, og so venta vi i riff raff romet. Endelig fekk vi gå inn i sjølve studio og fekk faen meg sitte på første rad! Vi var gira for å sei det sann! Publikumsmannen gira oss opp og alle dansa før ho kom ut døra! Steik kor vi klappa og hylte då ho kom ut! So dansa ho rett forbi meg!!

På showet var David Schwimmer, Josh Duhamel, Michael Grimm, Petra Nemcova & Dmitry Chaplin frå Dancing with the Stars! Det var heilt utrulig gøy å få oppleve! Og ho Ellen e like jordnær og real som ho virka, ikkje noke skuespel!
Etter showet fekk vi backstage tour, med han so fekk oss inn. Vi fekk til og med gå opp på scena, hoho. Ej kunne ikkje anna enn å smile! Vi kom heim 12 og en halv time seinare, men absolutt verdt det! Om berre enn kunne fare oftare, men det e so og sei umulig å få tak i billetta, må være ett av det mest populære showa her i LA! Det kan jo ej skjønna, ken digga vell ikkje ho Ellen?!

2 kommentarer:

  1. Åå så herlig! Jeg digger Ellen!! hehe, så kjempemorsomt ut :D

    SvarSlett