1. januar 2011

Årskavalkade - Part I

Jada, då tenkte ej skulle lage en liten årskavalkade, med små tilbakeblikk på året 2010!

JANUAR
Etter å ha tilbringt juleferien heime, hoppa ej på flyet til Miami ei vekestid før skulestart! Der ferierte ej med ho Anna Christine som ej gjekk på skule med, vi budde med noken vi ikkje kjente, men vi hadde felles bekjente. Der feira ej bursdagen min med å fare ut på byen, før vi avslutta kvelden med å sjå soloppgangen i boblebadet. Ellers kosa vi oss på stranda, var innom Key West, for til Everglades og såg alligatora! Check it out her:

Ellers måtte ej jo også feire bursdagen min litt offisielt. So ej og Michelle som også hadde fylt år, inviterte venna og bekjente til Mohegan Sun Casino i CT, der hadde vi ei kjempeartig feiring. Dagen etter på våkna ej opp med dondrande haudeverk, men vell verdt det! Du kan lese om det her:

FEBRUAR

Tja, vakje so mykje so skjedde i februar, blogga litt om ka fag ej hadde valgt:

MARS

Skreiv litt om korleis amerikanare kler seg, les om det her.


So fekk ej vite kor "trygt" ej budde i Willimantic, berre sjå her.

Ej var også en tur til NH og fekk med meg 50års jubileum, trykk her. 

So kunne ej fortelle om ei kjempenyhet her!

APRIL
I april var det Spring Break so då for ej på cruise i karibien! Vi var innom Puerto Rico, Dominica, St. Thomas, Barbados, St. Lucia, St. Kitts og St. Maarten. Ej hadde ei lita ulykke på slutten av ferien også...so ej satt i rullestol på vei heim!



Du kan lese om det her.

Sida ej skade meg so j***** på tur kunne ej ikkje gjer so mykje, men fekk no komt meg til Newport, Rhode Island som var koselig, check it out her. 

MAI

I mai kunne ej blant anna fortelle at:
- Hatt en final (som gjekk rett sør aka helvette).
- Hatt en presentasjon (som gjekk rett nord aka himmelen).
- Våre på Cinco De Mayo BBQ, taco og shots mmm.
- Våre til orthopedic (beindoktor) og fått vite att sida ej skulle ha det so kjekt på cruise må ej begynnde med fysioterapi. På spm om det var nødvendig med operasjon kunne han ikkje love noke...
- Tatt sol, noke som resulterte i att ej e knallandes rød i tryne!!!
- Sett Date Night, med Steve Carell og Tina Fay. Og lo veldig mykje! Go see it!
- Tatt turen til Mystic, CT og Watch Hill, RI. En venn av oss tok oss med på omvisning der han hadde vokst opp.
Trykk her.

I sommar blogga ej ikkje. Ej jobba en del og i juni var vi i bryllaup i Praha. En kjempekjekketur og et nydeligt bryllaup! Det begynte so smått med champagne etter vielsen, so gjekk det over til vin til middag. Ingen fortalte meg at servitørane fylte opp glase etter kvar sup, so det vart litt fuktig utover kvelden. Ej klarte meg bra heilt til en onkel frå Bergen skulle svinge meg rondt på dansegolvet, resten kan du tenke deg sjøl...hehe det tok 2 daga og komme meg på, og på søndagen reiste vi no heimatt. Særlig ubehagelig flyreise! Men en kjekke tur til Praha med familien var det ja!

Part II is coming soon!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar