25. november 2009

New York, New York



På fredag måtte vi (Ej, Anna, Daniel, Danny og Ann-Mari) bokstavelig talt springe for å rekke 11 bussen til NYC. Det va en loong busstur, med monge stoppa på veien, egentlig skal det berre ta 3tima? Men vi vakje der før kl.4. Men vi va egentlig berre happy for å vere framme. Vi haila en cab og for direkte til hostelet. Vi sjekka inn til ett rom som såg ut som det var frå Auswitch, neida vakje so gale da, men det var bunk beds og vi måtte dele med 3 andre folk, men dei vakje der når vi kom da. En litt anna standard enn vi rike nordmenn e vant til, men vi e jo studenta so vi ville heller bu billig og bruke penga på andre ting hehe!! Hostelet låg på Upper West Side, litt feil side av Central Park, men det va egentlig fint der også.

Etter at vi hadde fresha oss opp, tok vi subwayen downtown til Times Square, og tok oss en liten matbit. So rusla vi bortover gata og såg plutselig en heil flokk med dame so sto og tok bilda av noke, det var selvfølgelig "The Naked Cowboy". Vi måtte sjølvsagt få bilde med han, men det va lettere sagt enn gjort! Etter noken hadde tatt bilde med han, sprong dei neste fram, han teke bilde frå framsida og baksida....men vi fekk tilslutt krangla oss fram og fekk ett par bilde med han, stinka forresten alkohol. Kanskje ikkje so rart når han står der i fleira tima og teke bilde med diverse folk.


Etter det skilte vi lag, vi jentene skulle på MAMMA MIA musikal!!! Showet begynte klokka 8, og det var fullt hus! Publikum besto  mest av moonge dame! Vi satt på 6.radd! Det var dritbra! På slutten sto alle opp og dansa, klappa og jubla! Den va selvfølgelig annerleides enn filmen, men det gjerkje noke, va kjempegøy! Skuespillarane va fantastiske, og naila kvar en song! Absolutt en musikal ej anbefale, det ekje siste gong ej ser den for å sei det sann!
"Dancing Queen!"

So nært satt vi:


Då vi kom tilbake til rommet vårt på fredagskvelden låg der 3 fremmede og såv...awkward! Haha, vi måtte snike oss inn, slå på lyset og finne fram tinga våra. 8 persona på ett rom, 0 aircondition, do the math! Trur ingen fekk sove so godt den natta! haha, vi va vell oppe halv 8 neste morgon! Vi gjor oss klar, og stakk derfrå so fort vi kunne. Vi var super heldig med været, ikkje for kaldt og for ikkje varmt. Vi bestemste oss for å rusle gjennom Central Park til Upper East Side, og åt frokosten der, før vi tok subwayen downtown!




På subwayen hørte vi plutselig: "My name is Alexandra, I just woke up on this subway after driving around for hours. My family left me, I have no money, could someone please give me some money..." downside med NY.

Endelig var det shopping for alle penga! Vi shoppa i Herald Square området, der tilbragte vi over 3 tima inn på Macy's....8 etasje jo! Juledekorasjonane var oppe allereide, heilt sjukt! Kan berre tenke meg korleis det e der dagen etter Thanksgiving, på Black Friday...crazy!


Fint pynta:


Sann skal mitt spisebord sjå ut:


Etter å ha shoppa i 9-10 tima (!!) stakk vi ned til SoHo for å ete middag, vi endte opp på en skikkelig hipp meksikansk restaurant, spelte høg party musikk. Etter å ha trakka rondt so lenge var både føte og henda opphovne (toonge og monge bæreposa) so det var godt og sitte ned!


På søndagen for vi til Soho igjen får å gjere siste innspurt av shoppinga, for på Topshop 3 etasje, hadde maaaasse fint! Plutselig var det masse papparazzia utafor, so vi spurte ei dame ka so foregjekk, ho Katie Holmes og ongen na Suri var visst der!! Ej venta so lenge ej kunne for å få ett glims av ne, men hadde dårli tida og ej ville vidare til neste butikk. Danny og Daniel var igjen på Topshop, og 10min etter att ej for såd dei ho, og spurte om dei kunne få ta bilde med ho! Det fekk dei selvfølgelig..! jaja, når vi møtte dei seinare, hadde vi 1time til å komme oss til busstasjonen, men først skal Daniel selvfølgelig kjøpe en frakk han såg dagen før! So vi hoppa i en taxi til 33rd, busstasjonen låg på 42nd, 10 min til vi måtte møtte opp på stasjonen å henta bagasja vår, hoppa i en taxi til, sprang gjennom stasjonen...heldigvis rakk vi den!! haha

Amazing weekend i New York City, the greatest city in the world!


"Empire State of Mind" Jay-Z | Alicia Keys [OFFICIAL VIDEO]

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar