30. november 2010

Vitamin C is an essential nutrient for humans and certain other animal species, in which it functions as a vitamin.

I disse eksamenstide e det vell viktig å få i seg C-vitamina eller ka?
Då e det jammen meg kjekt å ha et appelsintre i hagen sin:

 Sjølv om ej kunne ønske det var et sjokoladetre (høhø), so må ej innrømme at det smaka ganske so friskt og godt med nyplokka appelsine ja.

28. november 2010

Roadtrip!

Det tok oss ca. 3,5 tima å kjøre til Death Valley, det var utrulig rart å sjå kor fort landskapet forandra seg, frå city-life til fjell til ørken. Det var en skikkelig gøy roadtrip, kjørte blant anna forbi ei lita bygd(?) som såg heilt gudsforlatt ut, men der bur faktisk folk.. det brukte å være en gruveplass, og no bur der ca.2000 folk, stakkars onga so må vokse opp der., Anyways, vidare kjørte vi oppgjennom fjell som på det høgste var 400ft (1219m) til below sea-level (-86m), stor forskjell eller hur?


Vi hadde to heile daga på å utforske området, vi rakk ikkje over alt, men vi fekk sett det beste! Sanddynene var heilt fantastiske, ei oase i ørkenen. Dei ser kanskje ikkje so store ut i forhold til fjella i bakgrunnen, men det var dei. Tok oss litt tid og krefte for å bestige den største toppen, njudli utsikt!

Vi storkosa oss på turen, torsdag var jo Turkey-day so vi lada opp til thanksgiving middag! Utelivet var ikkje mykje å skryte av midt ute i ørkenen, men der var en kul saloon da!




Devil's Golf Course
Salt Basin 
Visst du he muligheita, må du absolutt ta deg en tur til Death Valley!

25. november 2010

Happy Thanksgiving


No stikke ej til Death Valley, CA: Death Valley er en dal i Mojaveørkenen i det sydlige California, USA, i nærheten av grensen til Nevada. Dalen er omtrent 225 km lang og er kjent for sin ekstremt høye temperatur. 10. juli 1913 ble det målt 56,6 °C, den høyeste temperatur i verden utenfor Afrika. Dalens laveste punkt ligger 86 m under havoverflaten (laveste punktet i USA). Dalen ligger i Death Valley nasjonalpark. // wikipedia


Der skal ej og 3 kjekke jenter feire Thanksgiving!
Vi skal bu på Furnace Creek Resort:
God helg!

24. november 2010

Ooops

Etter at ej oppdaga at ej hadde en jævelig ettervekst...
måtte ej komme meg til Target fortare enn svint rett etter skulen i dag for å kjøpe meg litt farge til både hår og bryn!
Forrige gong ej farga håret vart det nesten svart fordi ej måtte skylle det ut i en vask...dinna gongen trur ej ikkje det var nok farge for håret mittt.
Fortsettelse følger...

23. november 2010

The Natural History Museum

På fredag tok ej turen til The Natural History Museum of Los Angeles County. Ej e egentlig ikkje noke museumsperson, men tok turen for å få extra credit i paleontology klassa mi. Noken poeng ej trenge etter å ha faila å gjette på utallige steina på prøve, ken ser vell forskjell på steina og diverse fossila som vart "danna" for milliona av år sida?! NHM ligge i downtown LA, då vi tok bussen dit vart vi advara om at vi var på vei til the hood. Vi berre ææok, han vi snakka med sa att vi ikkje måtte vandre rondt. 

No worries, det gjekk bra med oss, vi holdt oss på stien. Såg forresten også en gangstah med teardrop tattoo, noke som betyr att han he drept noken...omg.

18. november 2010

If you can dream it, you can do it!

Some of my plans for next semester...
                                                               Skydiving

                                                           Cancun for Spring Break?
San Diego
Las Vegas
San Francisco

//heartit.com

"Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go." - T.S.Eliot

16. november 2010

Tips Please?

Noken som he tips til ei god natts søvn? Ej søve so dårlig fortida... tenke på alt ej må gjer før ej reise heim! 1mnd til ej reise heim!!

Før den tid, he ej ei To Do List:
  • Natural History Musuem
  • Prøve i CTVA 400
  • Research Paper i Chicano Studies
  • Lab Quiz i Paleontology
  • Research paper i CTVA 400
  • Lab final, 150 f-ing questions!
  • Interpretation og Personal Reflection for Chicano Studies
  • Final Exam CTVA 400
  • Final Paleo Exam
  • Final Research Paper CTVA 301
  • Pakke, pakke, pakke!

    Men innimellom øktene skal ej nok få tid til Thanksgiving, sosialisering, julegåveshopping, og kanskje et par tura til Hollywood. Only 4 weeks to go.
//heartit.com

15. november 2010

Extra at The Grove!

Du huska vell tilbake til dei seine sommarkveldane på 90-tallet då du satt deg forran TV'n for å sjå Pacific Blue, med den alles so kjære Mario Lopez! Vell, det gjor ivertfall ej.

På Torsdag var det Veterans Day, so vi hadde fri frå skulen. Derfor tok vi turen til The Grove, for å sjekke ut innspelinga av Extra. Gjestane var komikaren, Adam Carolla og Dr Drew Pinsky.

Då vi sto og venta på gjestane spurte en av produsarene oss om vi ville spørre doktor'n ett spørsmål... vi berre eeehhh... vi viste ikkje ka vi skulle spørre, so ho fann på ett spørsmål kvar. Mitt spørsmål var: "What's the craziest call you've ever gotten?" herregud då ej skulle spørre han klarte ej ikkje å la vere å stirre på fjeset hass, han hadde masse sminke på og huda flassa...hahaha æsj. Dei filma det, men vekje om det blir vist på TV, men visst det gjer det, skal ej so klart gi en link ;)

The Grove, e en kjempefin shopping centre. Monge koselige restauranta og butikka, her helde dei på å pynte juletre
Mr. Mario Lopez
Fekk til og med signert bok:
Kanskje ej skal selge den på ebay?